Neustadter: "galatasaray Iyi Oynayan Yeni Bir Takım"

Neustadter: "galatasaray Iyi Oynayan Yeni Bir Takım"
Fenerbahçe'nin savunma oyuncularından Roman Neustadter, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Önemli bir maçın kendilerini beklediğini ifade eden başarılı futbolcu, "Derbinin başlayacağı ilk düdük için sabırsızlan.
Fenerbahçe'nin savunma oyuncularından Roman Neustadter, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Önemli bir maçın kendilerini beklediğini ifade eden başarılı futbolcu, "Derbinin başlayacağı ilk düdük için sabırsızlanıyoruz" dedi.

TARAFTARIN GÖZLERİNDE HEYECAN...

Sözlerine 22 Ekim Pazar günü Galatasaray ile Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı mücadeleyi değerlendirerek başlayan Roman Neustadter, "Bu hafta sonu oynayacağımız derbi karşılaşması için çok büyük heyecan duyuyorum. Takım da aynı heyecanı yaşıyor. Sokağa çıktığınızda taraftarların gözlerinde de bu heyecanı görebiliyorsunuz. Onlar da bu derbinin önemini size hissettiriyorlar. Bu karşılaşmanın başlayacağı ilk düdük için sabırsızlanıyoruz. Çok çalışıyoruz ve umuyorum saha içinde en iyisini sergilemeyi başarırız" dedi.

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Takım olarak tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu da ifade eden Neustadter, "Ligin şu anda lideri konumundalar ve bunu gayet iyi bir şekilde hepimiz biliyoruz. İyi oynayan bir takım ve yeni bir takım kurdular. Bizim için zorlu bir karşılaşma olacak. Ama biz de iyi bir takımız. Özellikle de son karşılaşmada iyi bir performans sergilemeyi başardık. İyi bir maçı ve güzel bir galibiyeti geride bıraktık. Umuyorum istediğimizi alıp döneriz, oradan." şeklinde konuştu.

TAKIM İÇİN EN İYİSİ OLSUN

Her zaman takım için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir futbolcu olduğunu dile getiren Roman Neustadter, "Kendimi iyi hissediyorum. Ben her zaman takım için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum. Hocamız her geçen gün bize çok büyük güven aşılıyor. Gerek bana gerekse de takım arkadaşlarıma bu güveni hissettiriyor. Sezonun şu an için kendi açımdan gidişatından mutluyum. Umuyorum geçtiğimiz hafta başladığımız galibiyetleri sürdürebiliriz. Takım için en iyisi olsun, ben sadece bunu diliyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.