Oratokul Öğrencilerinden Yaşayan Şehir Müzesi’ne Ziyaret

Oratokul Öğrencilerinden Yaşayan Şehir Müzesi’ne Ziyaret
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Bilecik'te bulunan ortaokullarda okuyan yaklaşık 5 binin üzerindeki öğrenci, Bilecik Belediyesi...

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Bilecik'te bulunan ortaokullarda okuyan yaklaşık 5 binin üzerindeki öğrenci, Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi'ni ziyaret ederek tarihleri hakkında bilgi alıyor.

Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 2017 yılında 45 bin konuğu ağırlayan Yaşayan Şehir Müzesi, aynı zamanda çocuklar için bir eğitim merkezi faaliyeti görüyor. Yaşayan Şehir Müzesi olması özelliğiyle, Marmara Bölgesinin örnek müzelerinden biri olan Bilecik Yaşayan Şehir Müzesi'nde ağırlanan öğrenciler, aynı zamanda sunum eşliğinde Bilecik ve Bilecik tarihini öğrenme imkanı buluyor.

Geçmiş ile gelecek arasında önemli bir görevi gören Yaşayan Şehir Müzesi'ni ziyaret eden öğrenciler de uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve müze çalışanlarına teşekkür etti.

Oratokul Öğrencilerinden Yaşayan Şehir Müzesi’ne Ziyaret

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.