Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası Sona Erdi

Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası Sona Erdi
Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Nevşehir'de yapılan final maçlarıyla...

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Nevşehir'de yapılan final maçlarıyla sona erdi.

Gençler kategorisinde dereceye giren sporcular, Genç Kadınlar Kategorisi'nde Nisan ayında İtalya'da yapılacak Genç Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda yer alarak 2018 yılında Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de yapılacak olan Gençlik Olimpiyatları'na vize almak için mücadele edecekler. Büyük kadınlar kategorisinde madalya kazanan isimler ise yıl içerisinde hem Avrupa hem de Dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan Boks Federasyonu Organizasyonlar Sorumlusu İsmail Nazlı, "Türkiye Boks Federasyonu tarafından ferdi yıldız, genç ve büyükler boks şampiyonası sona erdi. Burada 132 sporcu dereceye girdi. Bu dereceye giren sporcular haricinde burada gelecek vaat eden sporcularda tenkil kurulumuz tarafından takibe alındı. Daha sonra yapılacak olan kamplarda bütün sporcularımızı değerlendireceğiz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için en şekilde çalışacağız" dedi.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nun ev sahipliğindeki organizasyonda 54 ilden 597 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonun final müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüller Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Acıgöl Kaymakamı Ömer Kundakçı, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüler, Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Durali Akpınar ve Remzi Yılmaz tarafından verildi.

Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası Sona Erdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.