Türk Bayrakları Ve Afrin Pankartı İle Kayak

Türk Bayrakları Ve Afrin Pankartı İle Kayak
Tokat'ta kayakçılar, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek amacıyla "Başçiftlik'ten Afrin'e selam olsun" yazılı pankart ve Türk bayrağı...

Tokat'ta kayakçılar, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek amacıyla "Başçiftlik'ten Afrin'e selam olsun" yazılı pankart ve Türk bayrağı açarak kayak yaptı.

Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen kar şenlikleri bin 600 metre yükseklikteki Ortayayla bölgesinde düzenlendi. Tokat protokolünün yanı sıra vatandaşların ilgi gösterdiği sezon açılışında ipli kayak yarışı, normal kayak yarışı, snowboard yarışı, kızak yarışları yapıldı. Etkinlikte ayrıca, bir grup kayakçı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek amacıyla "Başçiftlik'ten Afrin'e selam olsun" yazılı pankart ve Türk bayrağı açarak kayak yaptı.

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla şenlik kapsamında planlanan konser iptal edilirken, akşam saatlerinde "Dua ve Bayrak" yürüyüşü ile Kuran-ı Kerim ve mevlit programı yapılacağı kaydedildi.

Türk Bayrakları Ve Afrin Pankartı İle Kayak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.