Palu Ailesi Olayıyla Gündem Olan Tuncer Ustael, Savcılara Seslendi: Gelin Beni Alın

Palu Ailesi Olayıyla Gündem Olan Tuncer Ustael, Savcılara Seslendi: Gelin Beni Alın
Palu ailesi olayındaki gelişmeler ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Palu ailesi olayındaki gelişmeler ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Canlı yayında program sunucusu Müge Anlı ile restleşen olayın kilit ismi Tuncel Ustael, savcılara seslendi.

MÜGE ANLI: BENİM AKLIM HAYALİM ALMIYOR

Müge Anlı, Tuncer Ustael'in bu zamana kadar ceza almamasını çok sert sözlerle eleştirdi.

İşte Müge Anlı'nın sözleri:

"Sizin bu iki çocuğunuzun başına gelen olaylarda siz nasıl ceza almıyorsunzu benim aklım hayalim almıyor. Bununla ilgili ceza almalıydınız. Öyle sizin dediğiniz gibi bir kadına iğne yaparak tecavüz edemezsiniz. Bu dünyada bu hukukun önünde hesabını vereceksin. Allah daha sonra hesabını soracaksın. Sen bu Türk adaletinin önünde cezanı çekmemelisin. Bu zamana kadar ceza almamak seni rahatlatmış. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar."

TUNCER USTAEL: GELİN BENİ ALIN

"Ben 10 yıldan beri o kadar evraklar verdim. Ben madem suçluyum neden 10 yıldan beri gelip almadılar. Ben canlı yayında Cumhuriyet Başsavcısına sesleniyorum. Beni gelin alın, beni İzmit'e çağırın. Ben adaletten kaçmıyorum. Bana olan suçlamalarınız nedeniyle hepiniz utanacaksınız. Sizinle görüşeceğiz"

TUNCER'İN KARISI, ABLASININ TUNCER'E TECAVÜZ ETTİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ

Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael, ölen Meryem Tanhal'ın Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etmişti. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğrulamıştı. Yayında bulunan konuklar ise bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyememişti.

TUNCER USTAEL'İN ANNESİ: BENİM ONUN GİBİ BİR OĞLUM YOK

Müge Anlı'da yayına bağlanan muhabir Tuncer Ustael'in annesiyle görüştüğünü ve annesinin "Konuyla ilgili bir bilgim yok, 10 yıldan fazladır görüşmüyoruz. 'Benim Tuncer gibi bir oğlum yok' dedi" ifadelerini kullandı.

PALU AİLESİ OLAYI NASIL ORTAYA ÇIKMIŞTI?

Palu Ailesi'nin, kayıp iki ferdi için 21 Aralık'ta 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvurması Türkiye'yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı. Programda, şüphelerin odağındaki Tuncer Ustael'in eşi, öldürülen Meryem Tanhal'ın Tuncer Ustael'e ilaç vererek tecavüz ettiğini iddia etti.

Palu Ailesi'nin Hastalığı Belli Oldu: Paylaşılmış Paranoid BozuklukPalu Ailesi'nin Hastalığı Belli Oldu: Paylaşılmış Paranoid Bozukluk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.