Paris Hilton Bagaj İşlemleri Uzayınca Havalimanında Yere Oturdu

Paris Hilton Bagaj İşlemleri Uzayınca Havalimanında Yere Oturdu
Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkan ünlü manken ve modacı Paris Hilton ve nişanlısı Amerikalı aktör Chris Zykla, bugün sabah saatlerinde Antalya'dan Madrid'e gitmek üzere İstanbul'a geldi. VALİZLERİNİ YERE OTURARAK BEKLEDİ 8 valizle .

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkan ünlü manken ve modacı Paris Hilton ve nişanlısı Amerikalı aktör Chris Zykla, bugün sabah saatlerinde Antalya'dan Madrid'e gitmek üzere İstanbul'a geldi.

VALİZLERİNİ YERE OTURARAK BEKLEDİ

8 valizle İstanbul'a gelen Hilton, Atatürk Havalimanı'nda check-in ve bagaj işlemleri uzayınca uzun süre ayakta bekleyemedi. Türk Hava Yolları bussines kontuarlarının bulunduğu alanda bankolarının bulunduğu bölümde yere oturan ünlü manken, cep telefonuyla zaman geçirdi. Türkiye'de çok güzel vakit geçirdiğini söyleyen Ünlü manken, yeniden bu ülkeye geleceğini söyledi. Türk Hava Yolları'na ait uçakla Madrid'e giden ünlü manken ve nişanlısı buradan da İbiza Adası'na geçeceklerini söyledi.

Paris Hilton Antalya'da Baş Mankenlik Yaptığı Defilede Düşme Tehlikesi AtlattıParis Hilton Antalya'da Baş Mankenlik Yaptığı Defilede Düşme Tehlikesi Atlattı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.