Pkk Tutuklusu Kadın, Teröristbaşı Abdullah Öcalan İçin İntihar Etti

Pkk Tutuklusu Kadın, Teröristbaşı Abdullah Öcalan İçin İntihar Etti
Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan PKK'lı Medya Çınar (24), terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan için intihar etti. Nusaybin Davası tutuklusu olan ve Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'nden duruşması için Mardin'e getirilen PKK'lı Medya Çınar'ın sabah.

Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan PKK'lı Medya Çınar (24), terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan için intihar etti.

Nusaybin Davası tutuklusu olan ve Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'nden duruşması için Mardin'e getirilen PKK'lı Medya Çınar'ın sabah saatlerinde intihar ettiği öğrenildi. Çınar, sonraki duruşmalarda SEGBİS'i reddetmiş, savunma yapmamıştı.

HDP'Lİ VEKİLLER HAREKETE GEÇTİ

Çınar'ın cenazesini almak için yakınları, HDP milletvekilleri Pero Dündar ve Tuma Çelik'in de aralarında olduğu heyetin Mardin Devlet Hastanesi Adlı Tıp Morgu önündeki bekliyor.

PKK'lı Medya Çınar

NE OLMUŞTU?

PKK'lı Zülküf Gezen (33) 17 Mart'ta Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Cezaevi'nde, PKK'lı Ayten Beçet (24) 23 Mart'ta Gebze Kadın Kapalı Cezaevi'nde, PKK'lı Zehra Sağlam (23), 24 Mart'ta Oltu T Tipi Kapalı Cezaevinde Öcalan için intihar etmişti.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan İçin Bir Tutuklu PKK'lı Daha İntihar EttiTeröristbaşı Abdullah Öcalan İçin Bir Tutuklu PKK'lı Daha İntihar Etti Tutuklu Bombacı, Teröristbaşı Öcalan İçin İntihar mı Etti? Cezaevinden Açıklama GeldiTutuklu Bombacı, Teröristbaşı Öcalan İçin İntihar mı Etti? Cezaevinden Açıklama Geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.