Kadınlarda Vücut Sıkılaştırıcı Yöntem V Shape

Kadınlarda Vücut Sıkılaştırıcı Yöntem V Shape
Dr. Emrah Çinik, V Shape ile Yüz germe, kırışıklık tedavisi, yüz gençleştirme ve yüz yenileme ve vücut sıkılaştırma işlemlerinin mümkün olduğunu...

Dr. Emrah Çinik, V Shape ile Yüz germe, kırışıklık tedavisi, yüz gençleştirme ve yüz yenileme ve vücut sıkılaştırma işlemlerinin mümkün olduğunu söyledi.

Ayrıca V Shape teknolojisi, medikal estetik için geliştirilmiş en son teknoloji kullanarak, sellülit, yağlanma, sarkma sorunlarının kesin çözümünde ve vücudun yeniden şekillendirilmesinde en hızlı, etkin, kalıcı ve kesin tedavi olanağı sağladığını anlatan Dr. Emrah Çinik, "Derinin güçlü ve esnek yapıda olması, kırışık olmaması, diri, canlı ve parlak görünmesi, içindeki bağ dokusu sayesinde olur. Bağ dokusunu oluşturan ana madde kollajen liflerdir. Yaşlanan ciltte kollajen azalmıştır. Vshape uygulaması kollajen miktarını arttırmayı ve güçlendirmeyi hedefler. Radyo frekans dalgaları, içlerinden geçtiği su moleküllerine saniyede milyonlarca defa rotasyon yaptırır. Rotasyon su moleküllerinin bir çakının açılıp kapanması gibi hareketidir. Saniyede milyonlarca defa olan bu hareketlerin yarattığı sürtünme ısınmaya neden olur. Cilt ve cilt altındaki bağ dokusu radyo frekans ile uyarıldığında, içlerindeki su ısınır. Yüksek ısı, dokuda bir yaralanma, zedelenme algısı yaratır ve sanki bir yara olmuş gibi bir yara iyileşmesi süreci başlatır. Bölgeye tamirat hücreleri gelir, bol miktarda kollajen üretilir, hücreler yenilenir. Sonuçta cilt güçlenir, sıkılaşır, elastik yapısı artar, kırışıklar gider. Ayrıca bol su içeren yağ hücreleri de parçalandığından sellülit görüntüsü de iyileşir" dedi.

Dr. Emrah Çinik, hiçbir yan etkisinin bulunmaması, uygulama esnasında veya sonrasında hastanın acı duymaması, hiç bir şekilde güneş ışınlarından kaçınmak gerekmemesi, vücutta istenmeyen lekeler ve morlukların oluşmaması ve sonuçların son derece başarılı olması radyo frekans uygulamaları ve Vshape'i medikal estetiğin teknoloji harikası haline getirdiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.