Sigthorsson, Dünya Kupası'nda Olmak Istiyor

Sigthorsson, Dünya Kupası'nda Olmak Istiyor
Galatasaray'a transfer olduktan kısa bir süre sonra milli takımda sakatlanan ve uzun süredir formasından uzak kalan Nantes'in golcüsü Kolbeinn Sigthorsson, Dünya Kupası ümitlerini sürdürüyor. Son iki sezondur sakatlığı nedeniyle sadece 2 resmi maçta görev yapabilen ve Nantes'in son.
Galatasaray'a transfer olduktan kısa bir süre sonra milli takımda sakatlanan ve uzun süredir formasından uzak kalan Nantes'in golcüsü Kolbeinn Sigthorsson, Dünya Kupası ümitlerini sürdürüyor.

Son iki sezondur sakatlığı nedeniyle sadece 2 resmi maçta görev yapabilen ve Nantes'in son lig maçı olan Montpellier karşısında uzun bir aradan sonra kadroda yer alan Kolbeinn Sigthorsson, İzlanda Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda boy göstermek istiyor.

Fransız basınına bu konuda kısa bir açıklama yapan Sigthorsson, ''Kendimi iyi hissediyorum. Bu kadar uzun bir aradan sonra yeniden kadroda olmak çok güzel bir duygu. Benim için zor bir dönem oldu. Zor ve uzun... Sabırlı olmak zorundaydım'' dedi.

İzlandali golcü oyuncu Dünya Kupası'nda yer almak istediğini söylerken, ''Türkiye'den ayrıldıktan sonra birkaç uzmana göründüm. Sonunda İsveç'te ikinci bir ameliyata girdim. Futbolu bırakmayı düşündüm çünkü doktorlar dizime güvenmiyordu. Dünya Kupası için hazırım. Umarım açıklanacak milli takım listesinde yer alırım'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.