Şenol Güneş: "büyük Bir Şans Yakalamıştık..."

Şenol Güneş: "büyük Bir Şans Yakalamıştık..."
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir'e mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kötü oynadıklarını ve mağlubiyeti hak ettiklerini söyleyen Şenol Güneş, "Takımın yorgun olduğunu kabul etmiyorum.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir'e mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kötü oynadıklarını ve mağlubiyeti hak ettiklerini söyleyen Şenol Güneş, "Takımın yorgun olduğunu kabul etmiyorum. Oyun olarak bir şey yapmadık. Futbol adına bütün yanlışları yaptık. Savunmada kalmamıza rağmen rakibe şans verdik. Ne ofans, ne de defans olarak doğru işler yaptık. Çok kolay top kaybettik. Üretken değildik, ikinci yarı daha iyi başlamamıza ve rakip 10 kişi kaldıktan sonra rakip yarı sahada oynamamıza rağmen pozisyon üretemedik. Oynadığımız oyunla mağlubiyeti hak ettik. Büyük bir şans yakalamıştık, bu şansı kullanmak istedik. İkinci yarı belki 1 puan alabilirdik, alsak bile iyi oynamadığımızı söyleyebilirim." dedi.

Mağlubiyette sorumlunun kendisi olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Mazereti kimsede aramaya gerek yok, oyuncuların iyi niyetinden şüphem yok. Benim yanlış seçimlerim, doğru uygulama yapmadık demektir, sebebini arayacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.