Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünde Okuma Saati

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünde Okuma Saati
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Milli Eğitim Müdürlüğü Okuyor" projesi kapsamında yönetici ve memurlar her gün yarım...

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Milli Eğitim Müdürlüğü Okuyor" projesi kapsamında yönetici ve memurlar her gün yarım saat kitap okuyor.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Milli Eğitim Müdürlüğü Okuyor" projesi kapsamında kurum bünyesinde görev yapan tüm personele; okuma alışkanlığı kazandırmak, iş verimliliğini artırmak, vatandaşlarla olan ilişkilerde sorunların kısa sürede çözülmesini sağlamak, özverili çalışma alışkanlığını kazandırmak ve huzurlu çalışma ortamı hazırlamak amaçlanmaktadır. Proje kapsamında ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hizmet binasının her katına kitap dolabı yerleştirildi. Sabah mesaiye başlayan tüm personel, dolaplardaki kitapları alarak 30 dakika okuyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan başta olmak üzere kurumdaki yöneticiler, şef ve memurları okumaya teşvik etmek amacıyla aynı saatlerde kitap okuma etkinliğine katılıyor. Proje hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, projeyle kurum binasındaki tüm personelimize her gün saat 08.10 ile 08.40 arasında okuma saati başlattıklarını belirtti.

Başta ben olmak üzere kurumda görev yapan müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de okuma saatinde şef ve memurlarla kitap okuduğuna değinen Turan, "Kurumlarda yaşanan iletişim ve yazışma sorunlarının birçoğu kitap okuma alışkanlıklarının az olması ve iletişim eksikliklerinden kaynaklanmaktadır. Eğitim kurumu olarak daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için kurum personelini kitap okumaya teşvik etmek, iletişim becerilerini iyileştirmek, kurum personelleri arasındaki iletişimi pekiştirmek ve sürekli okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla okuma projesi başlatılmıştır"dedi.

2017-2018 eğitim öğretim yılının sonuna kadar kurumumuz bünyesindeki personellerimize haftanın 5 günü 08.10 ile 08.40 arasında kitap okuma saati uygulaması başlatıldığını dile getiren Turan, bu projeyle diğer kurumlarla da aynı etkinliği eş zamanlı olarak gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünde Okuma Saati

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünde Okuma Saati

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünde Okuma Saati

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünde Okuma Saati

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.