Akdağmadeni’nde Servis Şoförlerine Eğitim Verildi

Akdağmadeni’nde Servis Şoförlerine Eğitim Verildi
Akdağmadeni Öğretmenevinde yapılan toplantıda taşımalı servis şoförlerine trafikte uymaları gereken kurallar anlatıldı.

Akdağmadeni'nde taşımalı servis şoförlerine eğitim semineri verildi.

Akdağmadeni Öğretmenevinde yapılan toplantıda taşımalı servis şoförlerine trafikte uymaları gereken kurallar anlatıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan'ın yanı sıra Şube Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Üstçavuş İlhan Erodabaşı, Trafik Amiri Mahmut Yıldırım, İsmail Oysal ve Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Dr. Feride Tan Ceylan ve servis şoförleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan yaptığı açıklamada,"Öğrencilerimizin okullarına daha güvenli bir şekilde gidip gelmelerini sağlamak hem de servis şoförlerimizi bilgilendirmek amacıyla bu semineri düzenledik. Seminerde şoförlerimize uymaları gereken kurallar hakkında açıklamalarda bulunup araçlarında bulunması gereken donanımlar hakkında bilgiler aktardık. Şoförlerimizin de sorunlarını dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Servis şoförlerimiz kurallara uyacak. SRC belgesi olmayan servis şoförlüğü yapmayacak" dedi.

İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş İlhan Erodabaşı ise taşımalı öğrenci taşıyan minibüslerin kurallara uyması gerektiğini ve öğrenci taşınan araçlara kesinlikle yolcu almamaları gerektiğini söyledi. Erodabaşı, servislerin arkasında okul taşıtı yazması ve dur lambasının olmasının zorunlu olduğunu, ruhsatta geçen yolcu sayısından fazla yolcu almamaları hususunda şoförlere uyarılarda bulundu. Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Feride Tan Ceylan, ise şoförlere ilk yardım hakkında bilgiler verdi.

Akdağmadeni’nde Servis Şoförlerine Eğitim Verildi

Akdağmadeni’nde Servis Şoförlerine Eğitim Verildi

Akdağmadeni’nde Servis Şoförlerine Eğitim Verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.