Siirt’te Evlenenler Nostalji yaşıyor

Siirt’te Evlenenler Nostalji yaşıyor
Siirt'te son günlerde yeni evlenen çiftlerin gelin arabası olarak kullanılmaya başlandı.

Siirt Ali Gaffar Okan Caddesi'nde bulunan bir fotoğraf stüdyosu, yeni evlenen çiftler için il dışından getirttiği 1974 model orijinal "Vosvos" olarak bilinen klasik araçla hizmet veriyor. Görenlerin ilgisini çeken araç, Siirt'te son günlerde yeni evlenen çiftlerin gelin arabası olarak kullanılmaya başlandı.

Aracın Siirt'te büyük ilgi gördüğünü belirten fotoğraf stüdyosu sahibi Mehmet Fatih Güven, bu hizmetle aynı zamanda genç çiftlere nostalji bir anı yaşatmak hem de dış mekan fotoğraflarını çekerek bunu klip haline dönüştürmeyi amaçladıklarını söyledi. Özel günlerde Vosvos denilen araca binmenin evlenen çiftlerin en büyük arzusu olduğunu dile getiren Güven, "Süslemesine kadar, özel tasarım büyük bir titizlikle yapıldı. Aracı yeni evlenen çiftlerimiz, doğum günleri ve sünnetler gibi tüm özel günlerde kullanılabiliyorlar. Aracımız iç tasarımı özel yapılmış 1974 model orijinal bir Vosvos'tur. Herkesin hayran kaldığı bu araçla gelin ve damat çiftin dış mekan çekimlerini yapıyoruz. Aracı süsledikten sonra dilerlerse şoförlü veya şoförsüz kendilerine teslim ederek hizmet veriyoruz. Konvoyla da kendilerine eşlik ediyoruz. Ayrıca çiçekli bisiklet hizmeti de sunuyoruz" dedi.

Yeni evlenen Semra ve Fatih çifti, mutluluklarını gelin aracı olarak dizayn edilen araçla şehir turu yaparak paylaştı. Direksiyon başına geçen damat Fatih Öğmen, "Biz fotoğrafçıyı ayarladığımızda bu böyle bir hizmet yoktu. Açıkçası başka illerde olduğundan biz de özeniyorduk bir çift olarak. Bizim için de sürpriz oldu. Gayet güzel bir hizmet inşallah çekimleri de iyi olur" dedi.

Semra Atabay ise ilk kez öyle bir araca binmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Genç çift, daha sonra araçla konvoy eşliğinde şehir turu attı.

Siirt’te Evlenenler Nostalji yaşıyor

Siirt’te Evlenenler Nostalji yaşıyor

Siirt’te Evlenenler Nostalji yaşıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.