Erdemli’nin Değerleri Emitt Fuarı’nda Tanıtıldı

Erdemli’nin Değerleri Emitt Fuarı’nda Tanıtıldı
Erdemli Belediyesi, bu yıl 22.'si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılarak, ziyaretçilerine limon, tanıtım dergileri...

Erdemli Belediyesi, bu yıl 22.'si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılarak, ziyaretçilerine limon, tanıtım dergileri ve Kızkalesi maketi armağan edip ilçenin değerlerini tanıttı.

EMITT 2018 Fuarı'na bu yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte birçok ilçe katıldı. Erdemli'yi temsil etmek üzere kurulan Erdemli Belediyesi standı ise fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin tanıtılması ile ilgili olarak bu tür fuarları önemsediklerini belirterek, bundan sonrası için de Erdemli'nin adını duyurmak üzere bu tür etkinliklere katılacaklarını söyledi. Görev yaptıkları 2009 yılından bu yana Erdemli'nin tanıtımı için büyük bir gelişime ve değişime imza atıklarını dile getiren Tollu, Erdemli tarihinde en çok tanıtımın kendi dönemlerinde yapıldığını vurgulayarak, bunun devam edeceğini ifade etti.

Özellikle 2014 yılında uygulanmaya başlayan "Büyükşehir Yasası" ile Kızkalesi, Ayaş, Kumkuyu, Limonlu gibi ilçenin tarihi için önemli yer tutan bölgelerin Erdemli'ye bağlanması ile tanıtım konusunda çok ciddi çalışmalar içersine girdiklerinin altını çizen Tollu, "Başta Kızkalesi olmak üzere tüm güzelliklerimizi hem ulusal hem de uluslararası platformlarda tanıtacağız. İlçemizin hem tarihi güzellikleri hem doğal güzellikleri son derece büyük bir potansiyele sahiptir. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bugüne dek bu konuda önemli mesafeler kaydettik. İlçemizin isminin duyurulması için bundan sonra da bu tür tanıtım etkinliklerimiz, çalışmalarımız sürecektir. İlçemizin her anlamda gelişmesi için çabalıyor, emek veriyoruz. Tanıtım da bunlardan bir tanesidir. Bu yüzden kentimizin ismini duyurmak için bu tür faaliyetler içerisindeyiz. Emek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

4 gün süren fuarda, Erdemli Belediyesi standını ziyaret eden konuklara, Erdemli'ye has limon, tanıtım kitapçıkları ve Kızkalesi biblosu armağan edilirken, stant ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Erdemli’nin Değerleri Emitt Fuarı’nda Tanıtıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.