Türk Kültür Ve Sanatı Bulgaristan’da Yaşatılıyor

Türk Kültür Ve Sanatı Bulgaristan’da Yaşatılıyor
Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolusu Volkan Tanyıldız, "Türk kültürünü Bulgaristan'da gerçekleştirdiğimiz, kültür ve sanat faaliyetleri ile anlatmaya...

Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolusu Volkan Tanyıldız, "Türk kültürünü Bulgaristan'da gerçekleştirdiğimiz, kültür ve sanat faaliyetleri ile anlatmaya devam ediyoruz" dedi.

Basın-Yayın ve Enformasyon Edirne İl Müdürlüğü ile Bulgaristan'ın Edirne Başkonsolosluğu arasında yapılan iş birliği çerçevesinde, Türk-Bulgar gazeteciler 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde Bulgaristan'ın Haskova ilinde bir araya geldi. Türk gazeteci heyetini, ziyaretleri sırasında Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolusu Volkan Tanyıldız da yalnız bırakmadı.

"Vatandaşlarımıza kapılarımız her zaman sonuna kadar açık"

Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolusu Volkan Tanyıldız, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Türk-Bulgar gazeteci değişim programının çok verimli ve yerinde bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Bizler, Filibe'de 22 konsolosluk çalışanımızla, tüm Bulgaristan coğrafyasında ve illerinde Türk kültürünü anlatan, kültür ve sanat faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bulgaristan halkları ile uyumumuz çok güzel ve karşılıklı ikili ilişkilerimiz her geçen gün artıyor. Türkiye'den gelecek olan Türk misafirlerimize kapılarımız her zaman açık, buraya geldiklerinde de kendilerini evlerinde gibi hissedeceklerdir. İhlas Haber Ajansı ailesinin de bölgemizde haber çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Türk Kültür Ve Sanatı Bulgaristan’da Yaşatılıyor

Türk Kültür Ve Sanatı Bulgaristan’da Yaşatılıyor

Türk Kültür Ve Sanatı Bulgaristan’da Yaşatılıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.