Ağrı'da Sahte Pusula Ile Oy Kullanmaya Çalışan 3 Kişi Yakalandı

Ağrı'da Sahte Pusula Ile Oy Kullanmaya Çalışan 3 Kişi Yakalandı
Ağrı'da sahte pusula ile oy kullanmaya çalışan 3 kişi ile pusulaları saklamaya çalışan HDP müşahidi hakkında işlem başlatıldı.

Ağrı'da sahte pusula ile oy kullanmaya çalışan 3 kişi ile pusulaları saklamaya çalışan HDP müşahidi hakkında işlem başlatıldı. Söz konusu 3 kişinin Fransız vatandaşı olduğu iddia ediliyor.

"GÖZLEMCİYİZ" DEMİŞLER

Ağrı'da kendilerini AGİT gözlemcisi olarak tanıtan ve akredite kartları olmayan 3 Fransız hakkında yasal işlem başlatıldı. İçişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Ağrı'da seçimlere müdahalede bulunan 3 Fransız ile ilgili yasal işlem başlatıldı. Söz konusu şüphelilerin kendilerini gözlemci olarak tanıttıkları ancak akreditasyonlarının olmadığı tespit edildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımızca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde Ağrı ili merkez ilçe Cumaçay köyü bölgesinde 3 Fransız uyruklu şahsın AGIT/OSCE listesinde olmadıkları halde kendilerini gözlemci olarak tanıttıkları ve vatandaşlarla seçimle ilgili görüşme yaptıkları bilgisi alınmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.