Korkuteli Belediyespor’da Biri Ganalı 7 Transfer

Korkuteli Belediyespor’da Biri Ganalı 7 Transfer
Korkuteli Belediyespor'da Play-off maçları öncesinde 7 yeni transfer yaparak işi sağlama aldı.

Korkuteli Belediyespor'da Play-off maçları öncesinde 7 yeni transfer yaparak işi sağlama aldı. Korkuteli Belediyespor, Play-off ve Bal ligini düşünerek 7 yeni ismi kadrosuna kattı. Belediyespor, birkaç gün içinde bir transfer daha yapacak.

Korkuteli Belediyespor, Arat, Rafet, Gökhan, Hüsnü, Şaban, Ahmet ve Ganalı sol stoper oyuncu Mıchael Awan'ı kadrosuna katarak güçlendi. Son antrenmanda göz dolduran yeni transferleri yakından izleyen Kulüp Başkanı Mesut Kurtoğlu, "Artık ligde iddialı duruma gelmek için transfer yapmamız gerekiyordu. Play-off ve Bal ligi öncesinde Arat, Rafet, Gökhan, Hüsnü, Şaban, Ahmet ve Ganalı sol stoper oyuncu Mıchael Awan'ı kadromuza katarak güçlendik. Artık hedefimiz Bal liginden çıkmak" dedi.

İddialı bir takım kurmak için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Kurtoğlu," Bir transfer daha yapılacak. Şu an çalışmalarımız devam ediyor. Play-Of'larıda lider bitirerek BAL ligine çıkacağız. Tüm planlarımız bunun üzerine kuruldu. Geçen yıldan gelen başarının devamı, onun gölgede kalmaması için gerekli çalışmaların bütün hassasiyetiyle devam ettiğini belirtmek isterim" diye konuştu.

Korkuteli Belediyespor’da Biri Ganalı 7 Transfer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.