Tekne faciasında ailesini kaybeden kendi sağ kurtulan gençten kan donduran iddia

Tekne faciasında ailesini kaybeden kendi sağ kurtulan gençten kan donduran iddia
İzmir’in Foça ilçesinde, alabora olan teknede annesi ve 2 kardeşi ölen, erkek kardeşi içinse arama çalışmalarının devam etiği olaydan sağ kurtulan Kaan Niyazi Özarmağan, kaza anı ve sonrasına dair yaşadıklarını anlattı. Özarmağan, "Kaptan, yapmak istediği şaka ile ailemin kasten ölümüne sebep oldu. Teknede bir can yeleği, simit olsaydı hiç böyle olmazdı" dedi.

Foça ilçesinde, 2 Ağustos tarihinde Hayırsız Ada açıklarında bir teknenin alabora olması sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaşamını yitirmiş, 5 kişi sudan sağ çıkarılırken, kaybolan 1 çocuk içinse arama kurtarma çalışmalarına başlanılmıştı. Faciada sağ kurtulan Kaan Niyazi Özarmağan (19) da teknenin içerisindeydi. Faciada Kaan Niyazi Özarmağan'ın annesi Sermin Özarmağan (38) ve 2 kardeşi Elifnas Özarmağan (16), Çınar Ege Göksoy (8) hayatını kaybetti, 7 yaşındaki kardeşi Sarp Göksoy içinse arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Olaydan sağ kurtulan Kaan Niyazi Özarmağan, Karşıyaka'da bulunan dedesinin evinde taziyeleri kabul ediyor. Yaklaşık 1 aydır Foça'da kamp yapan ve iş çıktığı zaman da yevmiye usulü çalıştığını ifade eden Özarmağan, bayramın ilk günü annesi, kardeşleri ve kardeşinin arkadaşı olan Sude Naz'ın (16) ailesine dahil olarak yanına geldiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.