Mtosb’ye ‘Eğitime Katkı’ Ödülü

Mtosb’ye ‘Eğitime Katkı’ Ödülü
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, Fashion VIP Magazin Dergisi tarafından "Eğitime Katkı" ödülüne layık görüldü.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, Fashion VIP Magazin Dergisi tarafından "Eğitime Katkı" ödülüne layık görüldü. Tekli, ödülünü Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir'in elinden aldı.

Fashion VIP Magazin Dergisi tarafından her yıl verilen "Yılın Şıkları ve Özel Ödüller" bu yıl Mersin Hilton Otel'de sahiplerini buldu. Kentin önemli simalarının bir araya geldiği ödül töreninde "Yılın Şıkları" ve jüri tarafından seçilen "Özel Ödüller" dağıtıldı. Ödül töreninde "Özel Ödüller" kategorisinde MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tekli'ye, eğitime katkı ödülü verildi. Dergi tarafından yapılan açıklamada, "2011 Yılında MTOSB Yönetim Kurulu'nun çabalarıyla hizmete giren MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sanayicinin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak üzerine kuruldu. Aradan geçen 6 yıl içerisinde MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde artık ara elaman değil "aranan elemanlar" yetiştiriliyor. Bundan dolayı da bu ödülü kendilerine sunduk" denildi.

Tekli, ödülle ilgili yaptığı açıklamada, eğitimin Türkiye'nin en hassas konularından birisi olduğunu belirterek, "Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyetlerini sürdüren MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başta olmak üzere eğitime olan katkımız devam edecek. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi iş hayatına doğru şekilde hazırlayabilmek adına mücadele ediyoruz. Ara eleman eksikliğini gidermek amacıyla açtığımız okulumuzda geldiğimiz noktada aranan elemanlar yetiştirme arzusundayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.