Veteriner Hekim Süleyman Özçiçek:

Veteriner Hekim Süleyman Özçiçek:
Hayvan hakkı denildiğinde yalnızca evde beslenen hayvanların akla gelmemesi gerektiğini belirten Veteriner Hekim Süleyman Özçiçek, çiftlik hayvanlarının...

Hayvan hakkı denildiğinde yalnızca evde beslenen hayvanların akla gelmemesi gerektiğini belirten Veteriner Hekim Süleyman Özçiçek, çiftlik hayvanlarının da hakları olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.

Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü ile ilgili açıklamalarda bulunan Veteriner Hekim Süleyman Özçiçek, "Hayvanların korunması denildiğinde aklımıza ilk kedi, köpek ve kuşlar gelmekte. Fakat bizler yanı başımızda duran ve her daim iç içe olduğumuz yaşam kaynağımız olan çiftlik hayvanlarını da unutmamalıyız" dedi. İnsan haklarının bile hiçe sayıldığı modern dünyada hayvan haklarının korunmasının güçleştiğini kaydeden Özçiçek, "Bursa'ya dünyanın ilk hayvan hastanesini açan ecdadın torunlarıyız. Ecdadımız veteriner hekimlik konusunda da dünyada ilkleri başarmıştır. Ancak geldiğimiz noktada hayvan hakları hususunda yeterince hassas davranılmadığını görüyoruz" dedi. Özçiçek, insanları hayvan hakları konusunda daha hassas olmaya davet etti.

Veteriner Hekim Süleyman Özçiçek:

Veteriner Hekim Süleyman Özçiçek:

Veteriner Hekim Süleyman Özçiçek:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.