Joao Pereira, Trabzonspor'un Vazgeçilmezi Oldu

Joao Pereira, Trabzonspor'un Vazgeçilmezi Oldu
Trabzonspor'da istikrarlı bir kadro yaratmanın peşinde olan teknik direktör Ersun Yanal'ın elindeki oyuncular arasında vazgeçilmezi Joao Pereira oldu.
Trabzonspor'da istikrarlı bir kadro yaratmanın peşinde olan teknik direktör Ersun Yanal'ın elindeki oyuncular arasında vazgeçilmezi Joao Pereira oldu. 27 kişilik oyuncu kadrosunda 23 farklı futbolcunun forma şansı bulduğu bordo-mavili ekipte, Portekizli sağ bek, bu sezon oynanan 7 maçın tamamında oynayan tek isim oldu.

Pereira, 630 dakika ile takımda formayı en çok ıslatan isim olurken, onu 624 dakika ile Juraj Kucka takip etti. Olcay Şahan 596, Okay Yokuşlu 595, Emmanuel Mas 540, Yusuf Yazıcı 494, Burak Yılmaz ise 468 dakika oynadı.

KAMİL AHMET BEKLEMEDE

Trabzonspor'da genç oyuncular Arda Akbulut, Abdurrahim Dursun, Batuhan Artarslan ve Kamil Ahmet Çörekçi, takımda henüz forma şansı bulamayan isimler oldu.

PEREİRA NE YAPTI?

Trabzonspor ile çıktığı 7 lig maçında maç başına 32 başarılı pas ve 1 rakip atağı kesme değerine sahip olan Pereira, aynı zamanda yüzde 45 ikili mücadele kazanma yüzdesine sahip.



TRABZONSPOR KATAR YOLCUSU
Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Katar'ın El Sadd takımı ile özel maç oynayacak. Cumartesi günü Katar'a gidecek olan bordo-mavililer, Pazar günü El Sadd takımı ile hazırlık maçı yapacak. Karadeniz ekibi, karşılaşmadan sonraki gün Trabzon'a dönerek Akhisar maçının hazırlıklarına devam edecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.