Tütüncü, Ak Partili Gençlere Seslendi

Tütüncü, Ak Partili Gençlere Seslendi
AK Parti Kepez Gençlik Kolları'nın yeni yönetimine seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan, Tütüncü "AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı, her seçimde bir önceki...

AK Parti Kepez Gençlik Kolları'nın yeni yönetimine seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan, Tütüncü "AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı, her seçimde bir önceki başarılarını egale etmiş ve onun üzerine çıkmış bir teşkilattır. Gençlik Kollarımızın yeni yönetimine düşen görev; bu başarının üzerine bir tık nasıl çıkabiliriz bunun hesabını yapmaktır" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kongre sürecini tamamlayan AK Parti Kepez Gençlik Kolları'nın yeni yönetim kuruluyla bir araya geldi. Kepez Macera Ormanı'ndaki restoranda verilen tanışma yemeğine AK Parti Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Eyileten ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları'nın çalışmaları ve yeni hedefler konuşuldu. Başkan Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Eyileten ile yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, "Serhat kardeşimin ve arkadaşlarının bayrağı daha yükseğe çekmek için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerine inanıyorum."dedi.

'Siyasetin okulu teşkilatlardır'

Gençlik kollarının, parti teşkilatlarının okulu olduğunu hatırlatan Tütüncü, AK Partili gençlere şöyle seslendi: "AK Parti gibi milletin tertemiz vicdanında, milletin partisi olmayı hak etmiş bir teşkilatın en önemli unsurlarından birisi olduğunuz için sizleri kutluyorum.

Siyasete, AK Parti'nin Antalya İl Gençlik Kolları kurucu başkanı olarak başladım. Parti teşkilatımızın bütün kademelerinde görev yaptım. Sonrasında belediye başkanlığı nasip oldu. Teşkilat, siyasetin okuludur. Siyaset belli pozisyonlar karşısında tutum geliştirme işidir. Siyasetin öğrenilmesi gereken yer de teşkilatlardır. O yüzden gençlik kollarını siyaset okulu olarak görmelisiniz. Siyasette gençlere önem vermek ustalığın şiarındandır, diyen bir Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız var. Dolayısıyla bu teşkilatlarda hak eden arkadaşlarımız yükselirler."

'Kardeşliğinizi, yol arkadaşlığınızı derinleştirin'

Gençlere, "Siyaset biraz fedakârlık yapma işidir. Siyaset, millete hizmet etmenin adresidir." hatırlatmasını yapan Tütüncü, "Siyaset, insanlığa, yaşadığımız şehre ve ülkeye hizmettir. Siyaset her şeyin gelip geçici olduğu dünyada kalıcı eserler bırakabilmektir. Kardeşliğinizi, dostluğunuzu derinleştirmek ve yol arkadaşlığı duygusunu kazanmak siyaset yapmanın bana göre birinci koşuludur" diye konuştu.

"AK Parti'nin Gençlik Kollarında siyaset başlamış, hayatının en güzel yıllarını Gençlik Kolları içerisinde geçirmiş bir kardeşiniz olarak Gençlik Kollarının her zaman yanındayım." ifadesini kullanan Tütüncü, "Antalya'da 19 ilçe var. Bu heyecanla çalıştıktan sonra Antalya'nın, hatta Türkiye'nin en güçlü AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı, Kepez olacak" dedi.

'Uyumlu çalışma seçim başarısını getirdi'

Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı ile her dönem uyumlu çalıştığının altını çizerek, şunları söyledi: "Uyumlu çalıştım da ne oldu? Kazanan Kepez oldu. 2009'da, 34,5 oy oranıyla seçimi kazanmıştım. 2014'te ise zor bir kampanya döneminde oyumuzu yüzde 40,7'lere çıkardık. Milletvekilliği seçimlerinde Kepez, önceki seçimlere göre güçlenerek çıktı. AK Parti, Kepez'de tüm zamanlarının en iyi oyunu da yüzde 45 seviyesi ile 1 Kasım 2015'teki Genel Seçimleri'nde elde etti. Nereden bakarsanız bakın Kepez AK Parti İlçe Teşkilatı, her seçimde bir önceki seçim başarılarını egale etmiş ve onun üzerine çıkmış bir teşkilattır. Bu başarı uyumlu ve gayretli çalışmanın neticesinde oldu. Şimdi yeni göreve gelen Gençlik Kollarımız yönetimine düşen şey; bu başarının üzerine bir tık nasıl çıkabiliriz bunun hesabını yapmak ve hedef başarıyı daha yükseğe taşımaktır. "El ele tutunmanın, partimizin ilçe ana kademe, kadın kolları ve belediye ile yekvücut olmanın ve ortak hedeflere yürümenin zamanı. Hiçbir şey 2019'da parlak bir zafer kazanmaktan daha güzel olmayacak."

AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Eyileten de "Gençliğin her zaman yanında olan bir Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızın olması bizlere güç ve gurur veriyor." dedi.

Tütüncü, Ak Partili Gençlere Seslendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.