Ereğli’de Akgöl Çalıştayı Yapıldı

Ereğli’de Akgöl Çalıştayı Yapıldı
Akgöl Sulak Alanlarının Zamansal Analizi ve AHP ile Yönetim Stratejilerinin Geliştirilmesi Çalıştayı Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Meclis Salonunda...

Akgöl Sulak Alanlarının Zamansal Analizi ve AHP ile Yönetim Stratejilerinin Geliştirilmesi Çalıştayı Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. Çalıştaya ilgili kurum yetkilileri, muhtarlar ve STK Temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Akgöl bizim için çok değerli olan kültürel zenginliğimizdir. Yeniden eski günlerine dönmesi bizi çok mutlu eder. Akgöl'ü canlandırmak için fedakarca çalışan Prof. Dr. Nebiye Musaoğlu ve ekibine şehrim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarda belediye olarak her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Umarım bu çalışmalarda güzel sonuçlar ortaya çıkar ve Akgöl yeniden o görkemli zamanlarına geri döner. Bu vesileyle çalıştayda yer alan tüm katılımcılara teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Prof. Dr. Nebiye Musaoğlu, "Bu işe başladığımız günden bu yana bize her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Özkan Özgüven'e teşekkür ederim. Biz de bu projenin nihayete ermesi adına elimizden geleni yaparak Akgöl'ü yeniden canlandırmaya çalışacağız" dedi.

Ereğli’de Akgöl Çalıştayı Yapıldı

Ereğli’de Akgöl Çalıştayı Yapıldı

Ereğli’de Akgöl Çalıştayı Yapıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.