Ünlülerden Sonbahara Özel 7 Makyaj Ilhamı

Ünlülerden Sonbahara Özel 7 Makyaj Ilhamı
Buğulu sonbahar günlerinde güzellik tercihlerinizi yapamıyorsanız bu haber sizi büyük bir yükten kurtaracak!  Sonbaharın melankolisini doyasıya yaşamak ya da yazın sıcak enerjisine sıkı sıkıya tutunmak istiyorsanız Emily Ratajkowski'nin sıcak bronz gözlerinden Karlie Klo.

Buğulu sonbahar günlerinde güzellik tercihlerinizi yapamıyorsanız bu haber sizi büyük bir yükten kurtaracak!  Sonbaharın melankolisini doyasıya yaşamak ya da yazın sıcak enerjisine sıkı sıkıya tutunmak istiyorsanız Emily Ratajkowski'nin sıcak bronz gözlerinden Karlie Kloss'un  melankolik monokrom renklerine, yıldızlardan sonbahara özel 7 makyaj ilhamını keşfedin.
 


İşte Vogue’un ünlülerin fotoğraflarından derlediği 7 sonbahar makyaj önerisi
 


Modern kedi gözü

Klasik kedi gözlerinizden sıkıldıysanız, sizi Shay Mitchell'ın bu grafik görünümüne davet ediyoruz. Ünlü oyuncu siyaha eşlikçi olarak seçtiği elektrik maviyle kedi gözü oyununu bir üst seviyeye taşımış.

Güzellik İpucu: Böyle sanatsal ve ince işçilik isteyen görünümler için, eyeliner'ınızın taze ve ultra ince uçlu olduğundan emin olun.

 Ürünler: Tom Ford Eye Defining Pen, Mac - Rollerwheel Liquid Liner, Roller Royale


Melankolik bloklar

Pembenin en küllü ve sakin tonuyla yaptığı monokrom makyaj, Karlie Kloss'un dikkat çekici gözlerine buğulu bir hava katmış. Sade ama gösterişli bu makyaj sonbaharda favorilerimizden.

Güzellik İpucu: Göz makyajınızla aynı tonlarda allık bulamıyorsanız bronzer ve farınızı karıştırarak teninize uygun bir ton elde edebilirsiniz.

Ürünler: Kiko - Bright Duo Baked Eyeshadow, No14, Dior - Diorific Matte Fluid Lip & Cheek Velvet Colour, 005 Charm


Gotik ve sofistike

Olivia Culpo'nun dikkat çekici dudaklarının tamamlayıcısı karakterli kaşları. Ünlü yıldız kolayca gotik bir görünüme kayabilecek bu makyaja, özenle şekillendirilmiş kaşlarıyla sofistike bir duruş kazandırmış.

Güzellik İpucu: Kaş kalemi veya pomad kullandıktan sonra temiz bir kaş fırçasıyla uygulama yaptığınız yerin üzerinden geçerek daha doğal ve yumuşak bir bitiş vermeyi unutmayın.

Ürünler: Chanel - Rouge Coco Hydrating L,p Colour, 456 Erik, Benefit - Goof Proof Brow Pencil Easy Shape & Fill Pencil


Sonbahar ışıltısı

Yazın sıcak ve egzotik havasını üzerinizden atamadıysanız bu makyaj tam size göre! Altın tonlarıyla ısıttığınız göz pınarlarınızı sıcak ve bronz cildinizle tamamlayın.

Güzellik İpucu: Shanina Shayk gibi sudan yeni çıkmış efektli ıslak saçlarla güzelliğinizi perçinleyerek yaz esintinizi vurgulayabilirsiniz.

Ürünler: Fenty Beauty - Killawatt Freestyle Highlighter, Trophy Wife, Chanel Les Beiges Healthy Glow Luminous Color


Bronz buğu

Sonbaharı en güzel anlatan renkler belki de kiremitin en sıcak ve metalik tonları. Siz de Emily Ratajkowski gibi dumanlı makyajınızı bu tonlardan seçerek sonbaharın mistik havasını gözlerinize taşıyın.

Güzellik İpucu: Emily gibi sıcak gözlerinizi soğuk tonlarda bir rujla tamamlayarak makyajınızı dengeleyebilirsiniz.

Ürünler: Urban Decay Naked Heat Palette, Mac Lipstick - Modesty


Ateşli kırmızı

Ateşli dudaklar sezonun olmazsa olmazı. Siz de Olivia Munn gibi göz makyajınızı minimumda tutarak Parizyen güzelliğinizi ortaya çıkarmaktan çekinmeyin.

Güzellik İpucu: Cildinizde ruj renginizle aynı skaladan bir allık rengi kullanarak daha genç ve taze bir görünüm elde edebilirsiniz.

 Ürünler: Mac - Retro Matte Liquid Lipcolour, Fashion Legacy, L'Oreal Paradise Extatic


Vazgeçilmez şeftali

Kapalı havalara uyanacağımız yeni mevsimde biraz daha enerjik ve optimist bir görünüm için şeftali renginin tatlılığından faydalanın. Miranda Kerr bu tonun en metalik halini kullanarak makyajında ekstra bir etki yaratmış.

Güzellik İpucu: Metalik farlarınızın daha yoğun ve gösterişli durmasını istiyorsanız parmağınızla ya da sabitleyici sprey sıktığınız sentetik, yassı bir fırçayla uygulayın.

Ürünler: Nyx - Prismatic Eyeshadow, Golden Peach, Nars - The Multiple, Orgasm


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.