Vatandaşlardan Güvenlik Güçlerine Teşekkür

Vatandaşlardan Güvenlik Güçlerine Teşekkür
Muğla Seydikemer'de jandarma ve polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla PKK Terör Örgütü üyesi oldukları belirtilen 7 kişinin gözaltına alınması...

Muğla Seydikemer'de jandarma ve polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla PKK Terör Örgütü üyesi oldukları belirtilen 7 kişinin gözaltına alınması vatandaşları sevindirdi. Operasyonu ilk etapta trafik kazası zanneden vatandaşlar bölgede bir süredir aranmakta olan PKK terör örgütü üyelerinin yakalandığını anlayınca derin bir nefes alıp güvenlik güçlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Bilindiği gibi güvenlik güçleri tarafından bir süre önce bölgeye girdikleri belirlenen PKK terör örgütü üyesi 4 kişinin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Yakalanacaklarını anlayınca örgütten destek isteyen teröristleri takipte olan güvenlik güçleri sabaha karşı takipte olan 4 teröristi kaçırmak için 2 araçla 3 teröristin daha bölgeye giriş yaptığını belirleyince Kumluova-Karadere Kavşağı'nda tertip alarak 7 teröristi yakaladı. Sabah saatlerinde yoldan geçen ve hareketliliği gören çevre sakinleri teröristlerin yakalandığını öğrenince güvenlik güçlerine teşekkür ettiler.

Yöre sakinlerinden İzzet Çalgıcı, operasyon sonucu zanlıların yakalandığını öğrenen herkesin sevinçli olduğunu belirterek "Sabah saatlerinde çatışma olduğunu duyduk geldik yakalamışlar. 20-25 gündür polis ekipleri ve timler arıyordu. Türk askerinden Allah razı olsun. Hallettiler yani" diye konuştu.

Sabah Fethiye'ye giderken yoldaki hareketlilik ve ekipleri görünce kaza olduğunu zannettiğini ancak olayı Fethiye'ye vardığında öğrendiğini belirten Bayram Taşlıer isimli vatandaş ise "Teröristler yakalandıkları için sevinçliyiz. Sabah polis ve jandarma burada bekliyordu. Önce kaza olmuş sandık. Yakalandıkları için çok mutluyuz. Herkes rahatladı. Eskiden evden çıkarken endişe ve korku vardı, şimdi kalmadı" dedi.

Vatandaşlardan Güvenlik Güçlerine Teşekkür

Vatandaşlardan Güvenlik Güçlerine Teşekkür

Vatandaşlardan Güvenlik Güçlerine Teşekkür

Vatandaşlardan Güvenlik Güçlerine Teşekkür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.