Kızılay’dan Kan Bağışı Çağrısı

Kızılay’dan Kan Bağışı Çağrısı
Fatsa Kızılay Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, kış mevsimi öncesinde düşük kan bağışının olduğunu, vatandaşlardan kan bağışı konusunda...

Fatsa Kızılay Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, kış mevsimi öncesinde düşük kan bağışının olduğunu, vatandaşlardan kan bağışı konusunda destek beklediklerini söyledi.

Şevketoğulları yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz akşam ve gündüz çalışıyor. Herkes 40 dakikasını ayırarak kan bağışında bulunabilir. Kan bağışı yapmak isteyen herkesi tok karnına, bir kimlikle Türk Kızılayı'nın sabit kan alma merkezleri ile gezici merkezlere gelmelerini bekliyoruz. Halkımıza sağlıklı kanı zamanında ulaştırmak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz Cumhuriyet Meydanı ve belirlenen yerlerde kan bağışını vatandaşlardan alıyor. Bizler elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fatsalılar gerçekten Kızılay'a karşı çok duyarlılar. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Havalar soğumasıyla biraz düşse de bağışlar yine bu bölgede diğer illere göre daha fazla oluyor. Bölgemizin halkı gerçekten çok duyarlılar. Kan versinler hayat kurtarsınlar" dedi.

Şevketoğulları, "Gün geçtikçe Fatsa'da ve kamuoyunda kan bağışı kampanyalarına büyük ilgi görüyor. Kan her zaman ihtiyaçtır. Türk Kızılayı hem kan ihtiyacı ve hem de diğer sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önde gelen bir kurumdur. Vatandaşlarımızın bizleri her zaman desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

Kızılay’dan Kan Bağışı Çağrısı

Kızılay’dan Kan Bağışı Çağrısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.