Ysk'nin Kararı Sonrası New York Times: Sosyal Kargaşa Çıkacak

Ysk'nin Kararı Sonrası New York Times: Sosyal Kargaşa Çıkacak
Amerikan gazetesi New York Times, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul'daki Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararından rahatsız oldu.

Amerikan gazetesi New York Times, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul'daki Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararından rahatsız oldu. Time yaptığı haberde, "Sosyal kargaşa ve yeni bir ekonomik kriz ihtimali arttı" ifadelerini kullandı.

Crlotta Gall imzalı haberde İstanbul'daki karar neticesinde yaşanacak sürece dair yorumlar yapıldı. Yazıda, "Cumhurbaşkan Erdoğan için ezici bir mağlubiyeti sildiği, ancak sosyal kargaşa ve yeni bir ekonomik kriz ihtimalini artırdığı" yorumu yer aldı.

"İSTANBUL İÇİN EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ MÜCADELE"

Haberde, "Ülkenin en büyük şehri ve ticari merkezi İstanbul için eşi benzeri görülmemiş mücadele." ifadelerine yer verildi.

Yazıda seçmen iradesinin hiçe sayıldığı sözleri de yer aldı.

Ekrem İmamoğlu Kimdir?Ekrem İmamoğlu Kimdir? YSK Kararı Sonrası Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: Her Şey Çok Güzel OlacakYSK Kararı Sonrası Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: Her Şey Çok Güzel Olacak DSP'nin İstanbul Adayı Aydın: DSP, Kendine Düşeni YapacaktırDSP'nin İstanbul Adayı Aydın: DSP, Kendine Düşeni Yapacaktır Erkan Tan'dan Çok Konuşulacak İmamoğlu Sözleri: Yıldırım'ın Oylarıyla Başkan OlduErkan Tan'dan Çok Konuşulacak İmamoğlu Sözleri: Yıldırım'ın Oylarıyla Başkan Oldu Emre Kınay, Ekrem İmamoğlu Paylaşımıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu!Emre Kınay, Ekrem İmamoğlu Paylaşımıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu! İBB'nin Sosyal Medya Hesapları, Ekrem İmamoğlu'nu Takipten ÇıkardıİBB'nin Sosyal Medya Hesapları, Ekrem İmamoğlu'nu Takipten Çıkardı İstanbul Seçimlerinin İptal Edilmesine Cem Yılmaz'dan Sert Tepki!İstanbul Seçimlerinin İptal Edilmesine Cem Yılmaz'dan Sert Tepki! Mazbatası Alınacak Olan İmamoğlu'nun Yerine Vali Yardımcısı AtanacakMazbatası Alınacak Olan İmamoğlu'nun Yerine Vali Yardımcısı Atanacak Canan Kaftancıoğlu'ndan İptal Kararı Sonrası İlk Açıklama!Canan Kaftancıoğlu'ndan İptal Kararı Sonrası İlk Açıklama! Fazıl Say'dan YSK'nın Kararına Tepki: 20 Kere Seçim Olsa da 20'sini de Ekrem İmamoğlu KazanacakFazıl Say'dan YSK'nın Kararına Tepki: 20 Kere Seçim Olsa da 20'sini de Ekrem İmamoğlu Kazanacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.